Wednesday, December 10, 2008

Movie Review : Los Dan Faun

Afdlin Shauki really meant what he said about this movie, "Filem Afdlin Paling Sewel". I can only agree to his statement about this movie after watching it last monday.

Most of the character in this movie are weird.Even most of the lawak in this movie are also weird.If you are looking for some movie jokes different from those Senario or Raja Lawak jokes. Well, this is just a movie suitable for you.

"Kalau kamu mahu gelak and relese tensi, memang ini movie terbaik"

and yeah, expect some 'twist' in the end of the story if you know what I mean.

"Aku rasa ini satu2nya cerita melayu yang ada twist tahun ni"

Don't put high hopes on the storyline and don't put expectation on the movie camera works, there's nothing fancy about it.All you need to watch and see is their jokes and their weird character. seriously.

11 comments:

Ais Kepal said...

yes.. nanti bleh pegi tengok.. huhu..

hans said...

best kah?
aku nak tgok cicakman
antoo fighter ko tgok x?

e-zul Iswhat said...

lawak.:)

aku looking forward gak tgk cicakman. um antoo fighter aku x tgk lagi. xde budget utk tgk antoo fighter. hhe.

DicKiE aDaMs said...

bgus2.. bru cdg nak gi tgk..

dia nyer iklan pon cmbest..
thnks 4 d review sanem..

John Micheal Takie Lewis said...

hahha
aku tgk dia punya iklan pon dh lain dr lain
so aku agak akan ada something "yg lain" dlm film neh

ada ke?

hans said...

aku tunggu budak2 level download jer la
malas la nak tgok sorang2
member aku dkt sini pi jambori yg dkt uitm kita tu
komander apa benda ntah

e-zul Iswhat said...

something yang lain? mungkin ko bole expect something yang lain dari afdlin, since ini cerita paling merepek dari dia.

ulang lagi sekali, cerita paling merepek.

tapi still on the track, and walaupun watak2 dia pelik and merepek skit, kau masih bole faham jalan cerita die,

and yeah, ending die juge tak mengecewakan. not bad for a film comedy.

F. Adams said...

mcm tak best.

aku suke slamat pagi cinta

sangat ARTISTIK, never!

haha

asybedazzle said...

kena tengok nih. hmm

Jazli Safwan said...

rompaklah aku, aku orang kaa,aayaaa

aden said...

aku xsbr nak dwnld xpun beli yg pirate jer.haha