Wednesday, December 03, 2008

Oh no, aku bukan jiwang.

Okay, somehow I notice(again) that I've been tagged by Pingu and Aliya.

Here it goes.

1. 7 ciri wanita idaman anda.

In terms of physical appearance,
  • Alexis Bledel
  • Adriana Lima
  • Jessica Alba
  • Rianti Cartwright
  • Rozita Che Wan
  • Michishige
In terms of Behaviors and attitude,

Semua orang mahukan org yang berperangai sempurna, memahami, ada chemistry dan comel bukan?

2. 7 wanita yang pernah anda minati sepanjang hidup.

Only one. Her ghost. tapi bukan sepanjang hidup. It's the things of the past. :)

3. 7 perasaan sekiranya keluar dengan seseorang yang anda minati.

Tak pernah keluar, so tak tau. Rasa nak terbang mungkin?

4. 7 tempat istimewa yang ingin dilawati bersama pasangan anda.
  • Japan
  • All europe
  • The whole world
  • Moon
  • Mars
  • The whole solar system
  • Planet U40
5. 7 barangan/sesuatu istimewa yang mungkin akan anda hadiahkan pada pasangan anda.

Oh, itu rahsia :)

6. 7 tajuk lagu yang akan anda nyanyikan untuk pasangan anda.

Nope, rahsia juger.


:D

9 comments:

akiss said...

wah wah wah. siapakah gadis berhantu ituuuu.. hee

John Micheal Takie Lewis said...

alexis bledel yg aku lahhh

Jazli Safwan said...

kita ada persamaan..
jessica alba dan umah ACE, U40..
Indahnya berpegangan tangan dengan alba sambil menziarahi ACE dirumahnya.. ooowhhhh

hans said...

jessica alba?
ko xminat budak kelas aku yg diorang kata macam jessica alba tu?
huhu

Flurry Anthony Adams said...

hahaha.
jiwang la!

e-zul Iswhat said...

akiss - hehe, sesiapa saje kot. ;p

takie - hoho, alexis bledel aku pnye juge, xpe la aku ambil dlu then lpas tu ko ambil boleh? :p

jazli - hehe, indah gila ok, mesti lepas tu raja ultraman bagi kami cincin each one utk transform ke ACE! ;p

hans - hoho, jessica alba 110 kali lebih hot dari budak itu.

DicKiE aDaMs said...

btul tu izul!

jesica alba celup kelas geni tu pwasan cantik je! haha

hans said...

haha...
sokong dickie...
kehkeh2...
sokong izul..
ialah..dalam kelas tu aku kan paling hot..mana ada orang lain dah..wakakka

Aliya Azmi said...

weh. mana aci! semua nak rahsia!